Lijst met albums
Complete zomer en wintertuin

Complete zomer en wintertuin! Verstelbare overkapping met uitneembare plexiglas ramen in houten frames!!! Dak is deels met houtbetimmerd en deels licht doorlatend van polycarbonaat platen. 12. Volt verlichting op een trafo, molgoot op de riolering en een pergola met een druif! Verhoogde border van linea blokken met verlichting en beplant met wintergroene planten, antiworteldoek en antraciet split als afwerking. Als extra, een heerlijke warme houtkachel incl schoorsteen. De bestrating zijn omgekeerde 50/50 tegels met 20/20 toscaans genuanceerd en gevoegd met voegmortel antraciet, onkruid zal hier niet doorheen groeien! Oh ja, en ook nog een nette schutting!

Keramische tegels en pergola

Mooie tuin met gevoegde keramische tegels (dus geen onkruid tussen de tegels) en een flinke pergola waar een blauwe regen overheen zal gaan groeien. Onder de pergola wordt een grote eettafel geplaastst zodat, tijdens de lange zomeravonden, er heerlijk met z'n allen gegeten kan worden.

Vijver en Volière

Hardhouten verhoogde vijver met waterval via externe natuurlijke filter bak. Compleet met filters, toevoer, belichting ect. Totaal concept!

Op maat gemaakte voliére met 6-kantige dak.